Behandeld bij Derma Kliniek? Deel u ervaring


Geachte klant, wij stellen het zeer op prijs dat u de moeite neemt om een bericht achter te laten over uw ervaring bij Derma Kliniek.

NB: Alle onze klanten worden vriendelijk gevraagd om na afloop van de behandeling een review te schrijven via Klantenvertellen.nl (onafhankelijke website voor klanten beoordelingen)


9,2 Gemiddeld uit - 196 beoordelingen
  • Afspraak maken 9,2
  • Behandeling(en) 9,3
  • Persoonlijke aandacht 9,6
  • Klantvriendelijkheid9,6
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding8,8
  • Website8,9
  • Totaal oordeel9,2
Nadja 10-04-2017
Behandeling: Injectables

Prima kliniek. Altijd een vriendelijk welkom en goede dienstverlening.

8,0
Sandra 06-04-2017
Behandeling: Injectables

Vandaag voor de 3de keer voor botox geweest. Super goede kliniek. Ben echt zeer tevreden. Prijs is zeker niet duur en de behandeling wordt goed gedaan. De botox blijft lang werken en de meneer die de behandeling doet is super aardig en doet het goed. Voor mij is dit echt een vast adres geworden en ik raad deze bij iedereen aan.

9,1
Raissa 16-03-2017
Behandeling: Laserontharing

Heel vriendelijk, professioneel personeel. Behandeling verloopt soepel en heel snel resultaat.

10,0
Najat el mardi hannun 14-02-2017
Behandeling: Laserontharing

super vriendelijke mensen. Mijn ervaring bij het laseren was in 1 woord geweldig zag meteen resultaat.
Pijn viel mee.

10,0
Thijs Sluijter 09-02-2017
Behandeling: Injectables

26/01 voor het eerst naar deze kliniek voor botox behandeling. Ging voorheen altijd naar de Veldhuis kliniek maar was daar laatste keren minder goed geholpen qua resultaat. Vriendelijke en deskundige dokter. Luistert naar je wensen. Nu 14 dagen later is het resultaat geweldig. Het is nog nooit zo glad en fantastisch gedaan. Ik blijf vaste klant en raad iedereen deze kliniek met stip aan.

8,9
Serena 02-02-2017
Behandeling: Laserontharing

Ik ben zeer tevreden met de behandelingen bij dermakliniek. Zover alleen nog behandelingen gehad bij Samantha. Ik word elke keer zeer vriendelijk ontvangen en ze legt heel goed uit. Ik stap elke keer weer met een prima gevoel de deur uit. Ik zou dermakliniek zeker aanraden bij anderen.

8,3
gun 02-02-2017
Behandeling: Laserontharing

Ik ben erg tevreden over derma kliniek. Ik raad iedereen aan om even langs te gaan voor een gesprek☺

10,0
farzana 01-02-2017
Behandeling: Laserontharing, Acne Behandeling , Peeling & Gezichtbehandeling

Goede dienstverlening enige verbeterpunt is beter telefonische bereikbaarheid

9,3
soumaya 30-01-2017
Behandeling: Laserontharing

Veel minder haar weg , zeer tevreden !

8,9
mieke slingerland 30-01-2017
Behandeling: Laserontharing

Geen ervaring beschikbaar

7,0
Guido Hamers 22-01-2017
Behandeling: Injectables

In december heb ik bij jullie in Amsterdam botox laten inspuiten in frons. Het resultaat vind ik erg tegenvallen, kan nog steeds behoorlijk fronsen, welliswaar ietsje minder. Maar in vergelijk met mijn vorige arts had ik meer verwacht. Heb ook geen info ontvangen over service achteraf. Neem aan dat dit wel naar tevredenheid opgelost kan worden. Hoor graag van u.

7,7